Breu semblança biogràfica de la persona

Que dir de la persona i de I’obra de Josep Lluis Vazquez Borau, a banda de ser un entranyable amic?

Nascut a Barcelona I’any 1946, es doctor en filosofia i en teologia, havent ampliat estudis a la Universitat de Friburg, i participat en diverses comunitats de fraternitat a Suïssa, Franca, Itàlia i a varies localitats a Espanya.Es responsable i fundador de la Comunitat Ecumènica Horeb Carlos de Foucault des de 1978, i també fundador de I’Istitut Emmanuel Mounier de Catalunya , presidint aquesta institució fins a l’ octubre del 2014.

D’entre els premis i reconeixements, ha rebut el Premi Emmanuel Mounier 2000 i eI Premi Betania al 2005. I es un escriptor força prolífic, amb mes de seixanta llibres, sobre temes de d’antropologia. de fonaments de la religió i mística , de sectarisme de la religió, d’espiritualitat humana, sobre el problema de la violència i la praxi de la pau…; i sobre figures com Gandhi, Maximilian Kolbe, Carlos de Foucault, Maurice Nedoncelle, entre d’altres.

Aquesta es una breu i insuficient semblança de l que ha estat i representa Josep Lluis Vazquez Borau en tota la seva trajectòria humana, filosòfica i com a home de profunda fe cristiana. Valgui, però, eI nostre humil homenatge a la seva presència humana.

Els teus amics de l’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya

Barcelona, 26 de març de 2015

jopsep

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s