Dr. José Ignacio González Faus Reconeixement Emmanuel Mounier Catalunya 2015

José Ignacio Gonzalez Faus

El proper dijous  21 de maig 2015, a les 19 h. el Dr. José Ignacio González Faus rebra el Reconeixement Emmanuel Mounier Catalunya 2015. A continuació hi haurà l’última ponència de les Aules Mounier de 2015, que tractarà de 

     “El poder de la paraula”, a càrrec del Dr. Albert Llorca.

*   *    *

L’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya (IEMC) amb la col•laboració de la Facultat de Filosofia de Catalunya de laUniversitat Ramon Llull atorga cada any el Reconeixement Emmanuel Mounier a aquelles persones o institucions que destaquin per actituds i activitats que expressin les qualitats més apreciades de la persona humana, tan en l’àmbit intel•lectual com pràctic, en l’horitzó del pensament personalista, sota les característiques del compromís amb el creixement de l’ésser humà i amb l’avançament comunitari vers un món més just i habitable.

Enguany, l’institut Emmanuel de Catalunya i la Facultat de Filosofia de Catalunya han decidit atorgar el Reconeixement Emmanuel Mounier 2015 al Dr. José Ignacio González Faus, pel seu permanent compromís en defensa del desenvolupament humà, la pau, els drets de les persones i la plena convivència en tota la seva trajectòria, sobre la base de la recerca de l’autèntica fe cristiana i l’aprofundiment de la dimensió teològica de la persona humana.

El guardó serà lliurat al senyor José Ignacio González Faus el dia 21 de maig de 2015 a les 19h a la Sala Sant Jordi de la Facultat de Filosofia de Catalunya (c/. Diputació, 231 de Barcelona) en un acte previ a la sessió ordinària de l’Aula Mounier prevista per a aquesta data.

Barcelona, 15 de gener de 2015

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s